Harta distributieIMPORT si DISTRIBUTIE РEASTRADE este importator si distributior autorizat in Romania pentru toate produsele prezentate spre comercializare. Prin reteaua noastra de agenti asiguram distributia echipamentelor profesionale de spalat Рuscat si calcat haine in toata tara. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!

 

LivrariTRANSPORT si LIVRARE – EASTRADE asigura transportul international al tuturor produselor comercializate precum si livrarea acestora catre beneficiari. Serviciile de transport sunt parte integranta a intregului pachet de servicii pe care il oferim clientilor nostri cu fiecare achizitie. Apelati cu incredere la specialistii nostri!

 

wrenchSERVICEEASTRADE asigura service in garantie si post garantie pentru toate echipamentele industriale pentru procesarea rufelor pe care le comercializeaza. Tehnicienii nostri sunt scolarizati si instruiti in cadrul fabricilor in care sunt produse echipamentele pe care le oferim.


AmplasareAMPLASARE si INSTALARE – Specialistii nostri intocmesc si livreaza planuri de amplasare si instalare a echipamentelor achizitionate, in conformitate cu reglementarile legale in vigoare privind securitatea si mediul, adaptate perfect spatiului pe care il aveti la dispozitie.