logo ipso

Compania IPSO face parte din grupul Alliance International-USA. In luna martie 2014 grupul Alliance International  a achizitionat si al 3-lea producator european de echipamente-PRIMUS. Acesta achizitie a dus la largirea gamei de produse, cresterea numarului de angajati, care a trecut de 2500 si la cresterea cifrei de afaceri la aproximativ 650 milioane dolari USA.

Compania IPSO a marcat de curand 40 de ani de activitate in industria producerii de echipamente industriale pentru spalat si calcat rufe. In tot acest timp s-a remarcat ca fiind producatorul numarul 1 din Europa in ceea ce priveste echipamentele din acest segment. Produsele IPSO sunt recunoscute ca fiind extrem de fiabile, de calitate si eficiente.

Dealungul timpului compania si-a diversificat si perfectionat gama de produse, oferind atat servicii cat si echipamente care sa acopere nevoile tuturor partenerilor sai, indiferent de dimensiunea afacerii pe care o desfasoara acestia.

IPSO a dezvoltat o retea de 100 de parteneri in peste 90 de tari din intreaga lume, asigurand astfel servicii de calitate si service ireprosabil in orice colt al lumii.

EASTRADE este reprezentantul oficial al marcii IPSO in Romania de peste 17 ani.